torstai 7. kesäkuuta 2012

Remonttia!

Huhhuh, olen ihan rättipoikki ja väsynyt! Blogin suhteen muutoksia on tapahtunut uuden otsikon suhteen. Osoite pysyy aivan samana, mutta nimen muutin kuvaamaan paremmin tämänhetkistä elämää :) Samoin blogin vetonaulalle olen omistanut ihan oman välilehden. Sekin tosin vielä hieman puutteellinen. Remonttia on ollut itseasiassa paitsi täällä blogissa, myös meillä kotona! Olen muuttanut - nimittäin meidän pihalla olevaan pieneen mökkiin! Siinä on vajan toisella puolella ihan kokonainen huone, jonka sain omakseni. Aiemmin olen jakanut talossa olleen huoneen nuoremman veljeni kanssa ja nyt voin sanoa, että tuntuupa ihanalta saada huone joka on kokonaan ja 100% minun ja VAIN minun! 

Ensiviikolla ilmoitan jo näin etukäteen, että tulee sitten pidempi postaustauko leiristäni johtuen. Olen menossa isostelemaan nuoria ''uskovaisia'' riparilla. Uskovaisia lainausmerkissä siksi, että suurin osa ajattelee menevänsä kuuntelemaan perinteistä jeesuslöpinää. Itsekään en ole mikään uskovainen, mutta koska leireillä on usein hyvää seuraa ja mukavat isostoverit, olen innostunut isoshommista. En oikestaan ole koskaan tosissani ajatellut, uskonko vaiko enkö, eikä minusta sitä tarvitse välttämättä niin kovin tarkkaan miettiäkkään :)


Eilisestä ratsastustunnista haluaisin myös mainita pari sanasta. Tämä tuleva kesähän tulee nyt olemaan viimeinen ratsastuskoulussani, joten pyrin ottamaan siitä kaiken irti. Minusta tuntui todella oudolta mennä jollakin muulla, kuin Ninalla. Menin Luci nimisellä sirolla arabi-risteytys ponilla. Yllätyksekseni huomasin, että poni oli minulle liian pieni! En edes muista, milloin sillä olisin viimeksi mennyt, mutta siitä on jo useita kuukausia. Se on mukava poni ja osaavakin, mutta aika helppo. Se on paljon aloittelijoiden- ja vähemmän ratsastaneiden lasten suosiossa.


Ratsastimme kolmikaarista kiemurauraa, joissa kahdessa kohtaa oli puomit, joiden välissä tuli suoristaa ja kaaret luonnollisestikin taivuttaa. Tätä teimme ravissa. Sen jälkeen teimme niin, että puomien välissä tuli kävellä muutama askel, jonka jälkeen siirryttiin takaisin raviin. Laukassa muokkasimme rataa niin, että puomien välissä tuli ravin kautta/lennossa laukanvaihdot, ja niitä ehti tulla siis yhteensä kaksi, alussa nostetun laukan jälkeen. Lucilla laukanvaihdot onnistuivat hyvin, sillä ei tarvinnut kuin vaihtaa pohkeiden paikkaa ja laukka vaihtui. Se on tosi herkkä poni, ja sillä jopa MINÄ saan pohkeenväistöt sujumaan :D 


Meiltä kysyttiin näin kesän tunneille toiveita hevosten suhteen, ja toivoin enemmän hevosia, kuin poneja. Tottakai toivoin myös Ninaa, sillä en voinut jättää sitä sanomatta. Onhan tämä kesä mahdollisesti viimeinen yhteisemme. Huomasin tuon Lucin kanssa, vaikka se suhteellisen iso poni onkin, alan olla jo iso poneille vaikka en olekkaan kuin 160cm pitkä ja painostani pystyisin hyvin menemään hieman pienemmilläkin poneilla. Satun omistamaan pitkät jalat, jonka takia Luciakin oli hieman hankala pyytää pohkeella, kun jalkani menivät hieman sen yli. Nina on oikeastaan suht. saman kokoinen, joten alan varmasti olemaan pitkä sillekkin, mutta ei se minusta koskaan niin pieneltä ole tuntunut, kuin miltä Luci eilen tuntui.

Huomenna- samoin kuin lauantainakin olen menossa ratsastamaan Donnan. Huomenna menen perus koulu juttuja, ja ajattelin soveltaa tuota kolmikaarista-tehtävää, sillä se on vielä tuoreessa muistissa ja voisi olla aika kiva. Lauantaina mietin, että voisin kokeilla vähän puomijuttuja koulun lisäksi. Saan kaverini silloin kuvaamaan, ja käsken häntä ottamaan paaaaljon kuvia, jotta saisin niitä tännekkin laiteltua :) 


Jälleen kuvaton postaus, pahoitteluni siitä, mutta lupasin tulla tänäänkin postailemaan ja ainakin sain blogini remontin kuntoon! Ulkoasu tosiaan on vieläkin hieman, no mitä on. Jos edetään vielä ihan pikkuisen tulevaisuuden puolelle, niin huomisesta ja lauantaista tulee sitten heppa-aiheista postailua, ihahaaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti