tiistai 17. heinäkuuta 2012

Blogiarvostelut!

Nyt siis olen käynyt läpi kaikki 13 blogia, jotka postaukseen linkattiin. Ensimmäiset kaksi blogia ansaitsivat mielestäni enimmät pojot ja ovat mielestäni linkatuista blogeista parhaat. Muut ovat vain sekalaisessa järjestyksessä lyhyen palautteen kera. En kuitenkaan laita blogeille arvosanoja, sillä arvostelut ovat vain minun mielipiteeni blogeista, enkä oikeastaan osaa antaa blogeille mitään tiettyä arvosanaa. No, pidemmittä alkulöpinöittä arvosteluihin!

Mä taidan olla ponipoika
Kaunis ja yksinkertainen ulkoasu teki minuun heti vaikutuksen, sillä katson yleensä aina uuten blogiin törmätessä, kuinka paljon ulkoasuun on käytetty vaivaa. Ulkoasuun on laitettu myös selkeästi, ketkä blogissa ovat pääasiassa. Kaikki neljä hevosta/ponia löytyvät myös sivusta selvästi kuvien kera, joista pääsee niiden omille sivuille. Tästä iso plussa! Postailutahti on mielestäni tarpeeksi tiheä, ja kuvat ovat hyvälaatuisia ja ihan hyvän kokoisiakin. Kiva on myös, kun blogissa ilmestyy välillä videoita ja erikoispostauksiakin :)

Annan hevoselämää
Tämä on toinen mielestäni ykkössijan ansaitseva blogi. Ponilla on aivan mahtava nimi, joka on varmasti kerännyt osakseen huomiota. Ulkoasu on kivan värinen, ja banneri mukavan yksinkertainen. Kuvat ovat hyvänkokoisia ja selkeitä. Teksti on myös selkeää ja sitä lukiessa ei tule ollenkaan pakkopulla-olo. Plussana on myös sillointällöin esiintyvät erikoispostaukset, jotka ovat aina kivaa vaihtelua :)

Sitten tasapuolisesti muutama sana muista arvosteltavista. Nämä blogit eivät ole paremmuusjärjestyksessä!

Elinan ja Sirin elämää
Ihan mukavanoloinen blogi. Sivulla ei ole banneria joten siitä en palautetta osaa antaa ollenkaan. Kuvia on ihan kivasti, ja ne ovat hyvälaatuisia. Toivoisin itse kuitenkin, että kuvat olisivat vähän isompia. Ei-kirjakielellä kirjoitettu teksti on ihan kivaa vaihtelua lukea, 'virallistetun' tekstin sijaan.

Live like there's no tomorrow
Blogissa on hyvä määrä kuvia ja ne ovat juuri oikean kokoisia. Bloggaaja kirjoittaa aika lyhyesti per postaus, ja itse henkilökohtaisesti toivoisin pidempiä tekstejä. Lyhyet tekstit on kuitenkin kuitattu hyvin kuvilla. Videoista plussaa ja neutraalin värinen ulkoasu on rauhallinen silmälle.

Hold on to your dreams
Postaukset ovat hyvän pituisia ja niissä on ihanan paljon hyvälaatuisia kuvia! Ulkoasu ja banneri on aika yksinkertainen, muttei kuitenkaan tylsä. Teksti on hyvällä kielellä kirjoitettu.

Julle ja Iitu
Banneri on minun mieleeni vähän yksinkertainen, mutta postaukset sitäkin kivempia! Kuvat ovat hyvänkokoisia ja hyvälaatuisia. Teksti on hyvin - ja selkeästi kirjoitettu. Tausta on melko monella käytössä, mutta se sopii mielestäni blogiin hyvin.

My life and my dream
Jälleen - banneri on minun tekemäni joten siitä en anna kommenttia. Sivun tausta ja ulkoasu on mukavan pirteä, siihen en kovin monessa blogissa ole törmännyt. Fontti aikaisemmissa postauksissa on mielestäni vähän epäselvä, mutta mukavana vaihteluna räikeän värinen. Jokaisessa postauksessa ei ole kuvia, mutta postauksissa joista niitä löytyy, on ihan hyvä määrä. Toivoisin tässäkin blogissa kuvia hieman suuremmiksi.

Eskerin elämää
Banneri on kivan ja yksinkertainen, vaikkakin aika suurikokoinen. Postauksissa on ihanan paljon tekstiä ja kuvat hyvälaatuisia. Vaikka kuvia per postaus on vähän, niin niitä ei kuitenkaan ehdi kovin paljon kaivata.  Tausta joka tästä blogista löytyy, ei löydy kovin monesta muusta blogista, joten siihen ei ole vielä kyllästynyt.

Something like life
Tämänkään blogin bannerista en halua kommenttia antaa - samasta syystä kuin aikaisemmista. Postauksissa on paljon hymiöitä eleyttämässä tekstiä, joka on kirjoitettu ei-kirjakielellä. Poni on suloinen ja kuvat hyvälaatuisia. Yleisesti blogin ulkoasu on rauhallinen.

Julia smiling lips
Postauksissa on paljon kuvia - ne ovat hyvälaatuisia ja ne on kivasti sommiteltu. Tekstit ovat myös aika pitkiä, ja kivasti kirjoitettu. Ulkoasu ja banneri on mukavan yksinkertainen.

Team Salla & Scarlet
Blogissa on paljon hyvälaatuista kuvamateriaalia - ja videoita. Erikoispostauksia on myös välillä, ja ne ovat mukava piristys. Blogissa on selkeät esittelysivut, jotka ovat hyvät uusia lukijoita ajatellen. Teksti on jälleen ei-kirjakieltä, mutta kuitenkin selkeästi luettavaa. Ulkoasu on mukavan pirteä- ja kesäinen!

Ojasta allikkoon
Mukava ulkoasu, josta heti plussaa! Postaukset ovat aika lyhyitä, mutta niissä on paljon hyvälaatuisia kuvia joita on kiva katsella.

Siinä tuli arvosteltua kaikki blogit, kaikki arvostelut ovat siis minun mielipiteideni mukaan laadittuja, ja muilla ihmisillä voi olla toisenlaiset mielipiteet.




4 kommenttia:

  1. Liityin lukijaksi blogiisi! Vaikuttaa tosi kivalta :)

    Käy kurkkaamassa:

    Kertoo 19-vuotiaan New Forest-herran arjesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tervetuloa joukkoon :) Ja käyn mielelläni kurkkaamassa sinunkin blogisi!

      Poista