lauantai 28. heinäkuuta 2012

Kysymyksiä, kysymyksiä & astetta syksyisempi ulkoasu

Heippa kaikille! Nyt on reissusta kotiuduttu ja täytyy sanoa, että olipa pitkästä aikaa rentouttava loma näin lomankin päälle :D olen taas niiiin täynnä uutta virtaa ja puhtia, ja puhtia ja virtaa! Minulle tuli kaksi pyyntöä erikoispostauksista, joista ajattelin ensin toteuttaa kysymyspostauksen! Päiväni-kuvina oli toinen toivomus, ja senkin toteutan, mutta myöhemmin. Tällä hetkellä käytössäni oleva kamera reistailee sen verran, että saatte odottaa sitä postausta ensikuun puolelle. Aikeissani olisi nimittäin hankkia uusi kamera, jolla pääsee sitten kuvailemaan enemmän ja toivottavasti paremmalla laadulla!

Joten, kysymyksiä kysymksiä, olisi siis tämän postauksen idea! Toivoisin että jokainen lukijani jaksaisi kysyä, edes vaikka sitten sen yhden kysymyksen. Olisi kiva, kun näitä erikoispostauksia toivotaan että antaisitte tosiaan sitten palautetta mitä niistä tykkäsitte, ja osallistuisitte osaltanne niiden toteuttamiseen. On niin jollakin tavalla uuvuttavaa kirjoittaa, kun ei koskaan tiedä että lukiko ylipäätään joku postauksen, tai kiinnostiko ketään mitä oikeastaan täällä höpisen, vai yksiksenikö minä täällä höpisenkin? Minulla ei jostakin syystä toimi se kohta, johon voin lisätä esimerkiksi tykkäyspainikkeen. Olen vänkännyt sen kanssa vaikka kuinka monta kertaa, eikä se vain suostu näkymään. Jos joku on minua viisaampi tässä asiassa, niin apuja otan vastaan ilomielin. Olen tarkistanut monta kertaa, että olen valinnut sen niin että sen pitäisi kyllä näkyä, ja monta kertaa olen katsonut että se on ihan oikein asetettu, mutta ei se vain näy.

Joten kaikki te ihanat blogiani seuraavat, laittakaa kiltit niitä kysymyksiä niin saadaan ihan kunnollinen erikoispostaus tulemaan! Minulla riittää sitten paljon enemmän intoa tehdä enemmänkin näitä erikoispostauksia kun jaksatte tekin olla aktiivisena hengessä mukana! :)

Kysymykset siis tämän postauksen kommenttiboksiin!


Ja sitten huomasitte varmaankin, että blogini banneri on muuttunut. Huomasin tänään kotimatkallamme, että eräässä koivussa olivat jo lehdet ihan kellastuneet! Ryhdyin miettimään tätä tarkemmin ja voi 
kyllä, pianhan se vaihtuukin elokuuksi ja syksyä kohti lähestytään valitettavan kovaa vauhtia. Onneksi säät kuitenkin ovat vielä olleet oikeinkin kesäiset! Oikeastaan ne lehdet vain inspiroivat minua sen verran, että halusin tehdä nyt hieman enemmän syksyyn viittaavan bannerin. Toivottavasti se on teidän mieleenne myös :)



7 kommenttia:

  1. Mihin haluat, että näitä kysymyksiä kirjoitetaan? Voisin huomenna kirjoitella ihan urakalla kysymyksiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa, hyvä pointti! Tämän postauksen kommenttikenttään :)

      Poista
  2. no hmm...
    -minkä ikäisenä aloitit ratsastuksen?
    -millainen on unelmiesi hevonen?
    -mitä piirrustus/kuvanmuokkaus ohjelmaa käytät tehdessäsi näin hienoja bannereita?
    -mikä on Donnassa paras piirre?
    -tykkäätkö kilpailla?
    -paras hevosmuisto?
    -esteet vai koulu?
    siinäpä oli muutama :)

    VastaaPoista
  3. ratsatus esimerkkisi, esimm joku julkkis tai rats.ope...? Parasta hevosissa? Korkein hyppäämäsi este?

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana blogi sinulla! <3 Näin yhdessä blogissa sinun tekemän bannerin. Olisitko halukas tekemään minullekin bannerin?

    http://hevoselamaa-iitu.blogspot.fi/

    Laitappa s-postiin vastausta - heppailua@hotmail.fi
    Kiitos! :)

    VastaaPoista
  5. -pahin tippumisesi?
    -Ikävin heppakokemuksesi?
    -Paras heppakokemuksesi?
    -Kumpi jos pitäisi valita: esteet vai koulu?

    VastaaPoista
  6. -Minkä tasoinen ratsastaja olet?
    -Oletko ollu hevosleireillä?Jos olet niin missä ja minkälaisella?
    -Oletko kilpaillut?Jos olet,niin miten sijoituit?
    -Omistatko lemmikkejä?
    -Tykkäätkö eniten esteistä,koulusta vai maastoilusta?

    VastaaPoista