sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Pienenpieni postaustauko!

Nyt siis tosiaan pidän ensiviikon taukoa postailusta, sillä olen viettämässä lomaa enkä pääse koneen ääreen. Ja vaikka pääsisinkin, en halua viettää matkaani nenä kiinni ruudussa. Tekee myös ihan hyvää ottaa välillä ihan kunnolla ja juurtajaksain etäisyyttä arkeen- ja varsinkin tietokoneeseen! Minulle tämä tekee erityisen hyvää, sillä minun tulee vietettyä sen parissa aikaa ihan liikaa! Toisaalta ihan hyvä, että kohta pääsee takaisin arjen rutiineihin, niin ei ole liikaa ylimääräistä aikaa. Vaikka koulun suhteen, minulla ei ole arjen rutiineihin palaamiseen kyllä mikään kiire! :D

Pohdimme tänään vähän Donnan kanssa asioita, ja myöntävän hörähdyksen kera päätimme yhteistuumin, reissun jälkeen toteutamme teille erikoispostauksen! Videopostaus tulee vasta myöhemmin, mutta olisiko muita ehdotuksia? Koko viikko on aikaa ehdotella ja laittaa kommenttia, jotka julkaisen sitten viikonloppuna kotiin palattuani. Nyt olisi juuri oikea aika, kun teitä lukijoitakin on kertynyt jo 25!

Sitten toivoisin- ja pyytäisin teiltä jotakin. Kertokaa kommenttia blogistani, mahdollisia parantamisehdotuksia, jotta tästä saataisiin viihtyisämpi? Voi kommentoida myös- mikä blogissani on positiivista. Muistetaan kuitenkin palautetta antaessa tehdä se asiallisesti, eikös juu? :) Nyt toivotan teille oikein hyvää tulevaa viikkoa, ja Donna hörisee myös terveisensä!




4 kommenttia:

  1. mite ois "päiväni kuvina" postaus? :)

    VastaaPoista
  2. tee "kysymys"-postaus.mulla ois paljon kysymyksiä ja niin varmaanki monella muullaki=))

    VastaaPoista
  3. Sait just uuden lukijan :)! tosi kivan näkönen blogi ja kivan näkönen heppa!

    VastaaPoista