perjantai 12. huhtikuuta 2013

Kysymyspostaus!

Heippa kaikki ihanat siellä!

Ihan ensiksi pieni informaatio tuosta blogin nimen äänestyksestä, jouduin laittamaan sen uusiksi koska se ilmeisesti sekoili niin paljon että poisti lopulta lähes kaikki äänet ja näytti että niitä olisi ollut vain 1, eli käytännössä joka päivä yksi ääni väheni pois, eikä sen tietääkseni niin päin pitäisi mennä! :D Niin käykääpä vielä äänestämässä se antaa ehkä osviittaa siihen, minkä nimen sitten blogiini laitan koska itse en oikeasti osaa päättää ja olisitte suuri apu siinä!

Toiseksi, teitä lukijoita on nyt vain kolmea vaille 50 mikä on ihan tosi hienoa! En olisi ikinä osannut kuvitella että teitä tulisi noin paljon! Joten kiitos ihan kaikille blogiani seuraaville, ootte ihan huippuja kaikki!

Ajattelin sen kunniaksi, vaikka se tasaluku ei vielä olekaan täynnä toteuttaa kysymyspostauksen joten nyt siis saa ja olisi suotavaakin että laittaisitte kysymyksiä tulemaan! Eli kaikenlaiset kysymykset tervetulleita! Muistakaa kuitenkin se, että pääsääntöisestihän tämä on hevosblogi ja en yksityiselämästäni  tänne siis juurikaan kirjoittele, eli mielestäni liian henkilökohtaisiin kysymyksiin en siis vastaa  :) Ja asiattomat viestit jätän suroaan huomiotta. Pakollinen pieni saarnaosuus ohi joten nyt siis vain, KYSYKÄÄ! Kysymyksiä voi laittaa nyt ainakin viikon verran, katsotaan tarvittaessa sitten lisäaikaa riippuen kuinka paljon sieltä niitä tulee. Ajattelin toteuttaa vastaukset sitten videon muodossa, jos ihana youtube suostuisi yhtiestyöhön kun tuntuu nyt että sillä on ollut oikeasti joku tosi vakava ongelma muutaman päivän. Se ei nimittäin ole suostunut lataamaan mun videoita ollenkaan mikä suututtaa ihan todella! Kellään muulla ollut samaa ongelmaa?

Nyt hieman katsaus torstain tallipäivän kuulumisiin. Se tuli vaan eilen niin todistettua, että tein kyllä ihanan löydön. Arttu oli eilen kaikinpuolin oikein hellyyttävä ja paransi kyllä oman suoraan sanoen paskan fiiliksen ihan täydellisesti niin hoitaessa, kuin ratsastettaessa. Sekin vaikutti ensin hieman kiukkuiselta, kun en huomioinut sitä lähes ollenkaan vaan aloin suorittaa hoitotoimenpiteitä ikäänkuin vähän "kaavamaisesti." Arttu jossakin vaiheessa kyllästyi murjottamiseeni ja se alkoi kerjätä huomiota! Ensin se alkoi kuopia ihan vimmatusti ja oli tosi kärsimätön ja seilasi siinä käytävällä sivuaskelien kera ihan koko ajan. Menin sitten sen viereen seisomaan ja kyselin, että mikähän herraa vaivaa ja kerroin myös itselläni olleen huono päivä. Tuntuu oikeasti siltä, kuin se olisi ymmärtänyt ainakin osan mitä sille puhuin, sillä se tuijottei hetken hieman nyrpeän näköisenä minua mutta alkoi hetken päästä laskea hitaasti päätään minua kohti kun seisoin sen vieressä aivan paikallani. Se toi päänsä ihan viereeni ja pökkäsi silmät puoliummessa minua turvallaan vatsaan ja kun aloin rapsuttaa sitä otsasta se sulki kokonaan silmät ja alahuuli väpättäen seisottiin siinä viettäen meidän herkkää hetkeä jonkin aikaa. Kiukku katosi kuin tuhka tuuleen, taidettiin molemmat olla vähän huomion tarpeessa... :)

Hyvä fiilis vain parani ratsastuksessa ja sen jälkeen tunnelma oli ihan huipussaan. Arttu oli nimittäin - S U P E R! Ehdottomasti paras tähän mennessä, sain siihen jotenkin hirveän hyvän otteen jo heti alkuun ja se oli tosi rento ja rauhallinen koko ajan, eikä yhtään kyttäillyt mitään. Tuntui siltä, että se ekaa kertaa oikeasti kuunteli kunnolla mitä siltä pyysin ja avutkin menivät jo aika hyvin läpi. Se tuli hyväksi ja pehmeäksi kädelle ja pyöristyikin ajoittain aika kivasti edestä. Kaikenkaikkiaan sen liike lähti ihan omasta moottorista, eikä minun tarvinnut juurikaan muistutella sitä eteenpäin. Minulla oli ihan tosi hyvä olla sen selässä ja uskalsin rentoutua itsekin paljon paremmin. Tehtiin aika simppeliä ympyrätyöskentelyä ja tuntui, että Arttukin oli tyytyväinen sen verran paljon se ainakin pärski tunnin aikana. Hieno poika se on, ja voi mitä hienoa siitä vielä tuleekaan! ♥

Nyt vain kirjoittelin ihan näin tylsästi ja kuvattomasti meidän kuulumisista. Olen taas huomenna menossa tallille, ja yritän saada jotakin kuvia jos ottaisin vaikka tuon meidän "kakkakameran" mukaan :D kyllä sillä kuitenkin parempilaatuisia kuvia saa kuin puhelimella. Odottelen niin synttäreitä jotka lähestyy koska järkkärikuume on valtava!

Hei apua tää teksti vaan jatkuis ja jatkuis, joten nyt lopetan ja säästän teitä! Katsotaan jos ehtisin vielä viikonlopun aikana kirjoittaa sitten huomisesta tallipäivästä jotakin, mutta nyt have a nice weekend ! :)



5 kommenttia:

  1. Mistä löysit vuokrailmoituksen Artusta? :)

    VastaaPoista
  2. Montaa hevosta oot vuokrannu enne Arttua? Minkälaisia ne on ollut? Suosikkisi?

    VastaaPoista
  3. Kauan oot ratsastanut?
    p.s.Oon 11 vuotias ja sun blogis suuuurin fani!! =)

    VastaaPoista
  4. Oletko tyytyväinen elämääsi?
    Onko lukiossa rankkaa?
    Minkä rotuinen Arttu on?
    Kuinka paljon sulla on kavereita?
    Ootko käynyt heppaleireillä, jos olet, missä, milloin ja jäikö hyvät muistot? Kuvat leireistä toisi aina plussaa ;))
    Uskotko Jumalaan taivaaseen, helvettiin tms?

    VastaaPoista
  5. Missä aloitit ratsastuksen?
    Miksi juuri hevoset?
    Onko sinulla muita harrastuksia?
    Onko sinulla muita lemmikkejä?
    Lempivärisi?
    Miten kuvaisit itseäsi kolmella sanalla?

    VastaaPoista