sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

TÄTTÄDÄDÄÄ! Saanko esitellä...

... hyvät naiset ja herrat! Tässä hän nyt on, ilmielävänä, uusi heppakaverini Arttu! :)


Vuokraus alkoi siis virallisesti tällä viikolla, ja olen käynyt tallilla nyt kolmena päivänä viikossa. Tallilla tulee vietettyä nykyään vähän enemmän aikaa, sillä hoitotehtäviin kuuluu myös karsinansiivous, ruokien laitto ja joskus saatan tehdä myös iltatallia. En kuitenkaan ole vielä tehnyt. Donnan kanssa kun ei tarvinnut huolehtia muusta kuin varustamisesta/purkamisesta ja siitä ratsastuksesta. Lisäksi tallille on nyt hieman pidempi matka, mutta ei kuitenkaan mahdoton sillä kulkuyhteydet ovat ihan hyvät ja loput pääsee kävelemällä. Tämä on kyllä oikeasti kiva, tuntuu että saa vähän enemmän vastuuta ja ilmaiseksi liikuntaa eikä muutenkaan ole mitään valittamista :)

Teen Artusta vähän myöhemmin esittelysivun tuonne sivuun, kunhan tutustun siihen itse vähän paremmin. Yleisesti mitä nyt jo olen huomannut on, että se jonkin verran sählää hoitaessa. Saattaa kuopia, tai nostella takajalkoja, mutta ei se mitään pahaa tee. Ystävällinen perusluonne ja aika utelias se on, tutkii aina maailman menoa ja sitä mitä teen sen ympärillä. Ihan kiltti siis käsitellä. Kovemman kuoren alta löytyy varmasti todella lämmin sydän, sillä on sille tullut välillä hellyydän tarvettakin ja tänään se suitsien laiton jälkeen oikein toi pään viereeni rapsutettavaksi. 

Ratsastaessa on vielä paljon paljon paljon paljon oppimista Artun kanssa. Se tuo käynnissä ajoittain aikahyvin takajalat alle, mutta edestä myötäämistä se vastustelee jonkin verran. Välillä se myötää pieniä pätkiä, kun teen jotain oikein muttei pysy vielä kovin pitkään alhaalla. Kaikki tehtävät sujuvat kuitenin hyvin, esim tämän päivän pohkeenväistöihin olen tosi tyytyväinen! Lisäksi tänään lopuksi kevennellessäni ja antaessani ohjan valua pidemmäksi Arttukin laski päätään kehotuksestani, kun taputtelin sitä kaulalle ja pärski rennon oloisena ja ravi oli tosi letkeää. Kyllä siitä vielä hyvä tulee, kunhan oppii tuntemaan! :)

<-- kuva: Menisitkö pois sen kameras kanssa siitä? Kuva --> AINII! Mähän oon tän blogin uus päätähti! Ota vaan se kuva niin mä näytän söpöltä!

Ainiin! Minulla on blogin nimenkeksimis pulma ja tarvitsisin apuanne :) Laitoin tuonne sivuun vaihtoehtoja blogin uudeksi nimeksi niin äänestäkää mikä olisi teistä kiva tai jos on ehdotuksia niin kertokaa ihmeessä tuonne kommenttikenttään kun ei tuo Prima Donna ole enää ihan ajankohtainen... :D

2 kommenttia:

  1. Minkä rotuinen tuo Arttu on?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tilastoruuna, tarkka rotu ei ole tiedossa :) Emä oli ratsu, isä ravuri, mutta Arttu on kuitenkin täysin ratsu eikä oikeasti muistuta yhtään ravuria :D Syytä rodun tarkkaan tietoon ei tiedetä, koska ori (eli Artun isä) oli karannut tarhasta.

      Poista