maanantai 1. huhtikuuta 2013

Ylläripylläri - hyvää aprillipäivää!

Korjaan, muokkaan! Banneripaja tulee pystyyn tämän blogin puolelle :)

Enpä kyllä olisi vielä muutama viikko sitten uskonut, että päädyn herättämään tämän blogin henkiin! Olisitteko te? Sama blogi = sama sisältö? VÄÄRÄSSÄ! ;)

Blogi syntyy täysin uudelleen, mikä tarkoittaa sitä että suuri muutos on tiedossa. Blogia alkaa tähdittää pian joku aivan muu kuin Donna! Siksi pohdinkin kovasti juuri nyt nimeä joka sinetöi tämän uuden alun ja se ilmestyy heti kunhan olen sopivan keksinyt! :D Osoite kuitenkin pysyy samana ja on vanha tuttu. Tavallaan ajattelin, että on helpompi jatkaa tästä suoraan. Ja jos jotakin kiinnostaa niin tätä nykyä toinen blogini Life alá Aksu muuttuu siis kokonaan lifestyleblogiksi ja sinne pääset tästä!  Banneripajaa pidän pystyssä myös sitä kautta, sillä tämä blogi on ja tulee olemaan sitten vaan aito ja ehta hevosblogi! Haluan keskittyä aivan kokonaan uudelle hevosystävälleni ja itselleni ja tulevaisuudellemme josta kaikesta ja todennäköisesti paljon muustakin aiheeseen liittyvästä tulette saamaan tulevat postaukset. Hän, jota emme vielä tunne, esittäytyy täällä tämän/ensiviikon aikana!

Tiivistetysti vielä; vanha osoite - uusi nimi, uusi blogi - uusi tähti! 

Jipii muuten, olen aivan yliväsynyt enkä siksi tiedä kuinka sekavaksi tuo äskeinen oikeasti meni, mutta minun oli aivan aivan kertakaikkisen pakko tulla kertomaan tänne vielä tämä ilouutinen. Lisäksi nyt vaihtui ensimmäinen kevätkuukausi jipii mahtavaa! Ja joo nyt kyllä lähden nukkumaan ennen kuin sekoan lopullisesti, hehee... :)

Hyvää aprillipäivää kaikille! Ai mitä... Ei, tämä ei ole aprillipila vaan ihan totisinta totta, juhuu!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti