tiistai 11. kesäkuuta 2013

Hengissä ollaan!

Voihan sanonko mikä! Ei ole totta että on tosiaan näin kauan siitä kun olen blogia viimeksi päivitellyt. Siis ihan oikeasti. Jotenkin tuntuu ettei näin kesällä vaan viitsisi yhtään istua tässä koneen ääressä, kun on banneritilauksiakin ihan hirveä määrä rästissä tehtävänä... kaikille tilanneille, NE KYLLÄ TULEVAT! Lupaan, joka ikinen. Kun vain nyt löytyisi se inspiraatio...! Suurin syy kuitenkin tähän epäaktiivisuuteen oli kuvien puutos, kuvaajan puutos ja se ettei oikeasti ollut mieltä tulla kirjoittamaan vaan ihan tylsästi ilman mitään materiaalia meidän tekemisistä. Ollaan Artun kanssa vaan reenattu perus koulua, ja tässä lähiaikoina olisi tarkoitus vähän hypätäkin sen kanssa. Kuvien suhteen tulee kyllä muutos, kun ostin tässä aivan hiljattain omilla synttärilahjarahoillani ikioman järjestelmäkameran, Nikonin D3100. Tykkään siitä, se on tällaiselle ei-ammattikuvaajalle juuri hyväntasoinen vehje! Heti kun vaan saan siis kuvaajan mukaan matkaan niin on tiedossa sitten oikein urakalla kuvia, monen kerran edestä!

Lisäksi varmaan huomasitte ulkoasun muuttuneen, banneri on ihan väliaikainen kunhan saan enemmän kuvia ja inspiraatiota tehdä paremman - niin ja ne rästibannerit tehtyä :D lisäksi on tiedossa videomuodossa vastauksia niihin kysymyksiinne joita olette laittaneet, ja jos joku vielä ei ole ehtinyt/huomannut laittaa tai tuntuu että haluaa jotakin kysyä, niin aikaa on niin kauan kunnes postauksen teen, eli siitä vain! Kamala kun tästä tulee varmasti sekava postaus kun näin yöllä tätä kirjoittelen, mutta ei auta asiaa!

Voi hitsi kun vaan saisi nyt sen kuvaajan niin tulisi niitä KUVIA! Olisi niiin kiva saada teille tänne jotain oikein kivaa, laittakaa hei erikoispostaus toiveita, kun lukijoitakin on jo huimasti 56 ! Kiitos kaikille blogia seuraaville, olette mahtavia! Sekä tervetuloa uusille lukijoille :) sitten kun on seuraava pyöreä luku täynnä niin toteutan erikoispostauksen joten tässä välissä niitä toiveita tosiaan olisi hyvä laittaa, vaikka tähän kommentti kenttään tai mihin nyt ikinä laitattekaan :D Joo kauheasti tuli asiaa ja palaan asiaan sitten taas vähän paremmalla ajalla ja inspiraatiolla kunhan vaan ehdin ja tulee sellainen sopiva hetki!

Hei muuten, jos juuri SINUN bannerisi ei ilmesty tässä nyt sanotaan tulevan parin viikon aikana, niin ota yhteyttä sähköpostiin. Minulla on nyt niiin sekaisin kaikki tilaukset sen vuoiksi etten ole ehtinyt / jaksanut / ollut aikaa niitä tehdä niin ne ovat jääneet sekalaiseen järjestykseen lojumaan, ja siinä rytäkässä jonkun tilaus saattaa jäädä huomaamatta väkisinkin, eikä se ole tarkoitus. Alan nyt urakalla tekemään kaikkien rästibannerit ja jos et omaasi siitä huolimatta vähän ajan kuluttua saa, niin ei ole kysymys siitä että olisin tahallaan jättänyt sen tekemättä vaan oikeasti siitä, etten ole siinä tapauksessa huomannut sitä muiden seassa! :)

Nyt kyllä väsyttää, hohhoi! Taidan painua nukkumaan, joten kivaa ja hauskaa tulevaa päivää ihan jokaiselle ! :)


2 kommenttia:

  1. Päiväni kuvina -postaus olisi kiva ja et ole ainut, joka ei malttaisi kesällä istuutua koneen ääreen!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos postausehdotuksesta! :) Ja joo, koneen ääressä on vaikea istua näin kesällä kun olisi hyvä ilma yms :D

      Poista