sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Puolikas päiväni kuvina


Voihan maksimaalinen hyvä fiilis, ei varmaan lopu tältä illalta kesken ! Täällä oli hirveä ukkosmyrsky vähän aikaa sitten, eikä sekään saanut yhtään mieltäni matalammaksi, sillä Arttu oli tänään yksinkertaisesti P-A-R-A-S ! Se ei ole koskaan ollut noin hyvä, ja kaikki vain yksinkertaisesti toimi. Tuntuu niin hyvältä kun sain sen kaikissa askellajeissa rehellisesti pyöreäksi , eikä tarvinnut koko ajan taistella (alkuun sai kyllä taivutella ja muistutella ja pyytää ja käskeä...) herraa pyöreäksi. Erityisen tyytyväinen olen tämän päivän laukkatyöskentelyyn: Artun liike lähti oikeasti kunnolla takapäästä ja se kantoi hyvin itsensä, välillä tuntui että muoto valui kovin alas, mutta Arttu kuitenkin kokosi itsensä taas hyvin, kun lyhensin vähän ohjaa ja pyysin kootumpaa laukkaa. Lopuksi keventelin ihan pitkällä ohjalla eteen alas ja voi vitsi, kyllä täytyy sanoa että tänään jäi kyllä NIIIIIIN hyvä fiilis ratsatuksesta, Arttu on hienoin poika ! Yleisestikin se on ollut nyt viikonloppuna ja perjantaina oikein kiva ratsastaa :) tästä on hyvä suunta eteenpäin!

Okei siinä oli tiivistetysti kerrottu tämän päivän ratsastuksesta, ja vaikka tuo saattaa kuulostaa sellaiselta "Voi vitsi kun Arttu on niiiin hieno , ja niiiin paras yms yms..." niin ihan oikeasti tänään vain oli sellainen päivä että väkisinkin pisti hymyilyttämään! Ajattelin aamulla että olisin toteuttanut päiväni kuvina postauksen, mutta kamerasta loppui kesken kaiken akku sen jälkeen kun olin tulossa tallilta kotiin joten joudutte tyytymään, puolikkaaseen päivänki kuvina postaukseen :D Tässä näitä kuvia, nauttikaa siis näistä, sain aika paljon Artustakin nyt kuvia, laitoin edustuskelpoisimmat tänne. Ja lisään muuten vielä tänään/huomenna Artusta oman välilehden tuonne sivuun sekä päivitän oman sivuni myös jos haluatte käydä niihinkin tutustumassa. Lisäksi banneri menee tässä ihan lähiaikoina uusiksi, ja teidän banneritilauksetkin ovat työn alla! NYT oikeasti en enää höpötä vaan pääsette ihastelemaan taiteellisia otoksiani puolikkaasta my daystä sekä Artusta, var så god !

Kello näytti 12:12 kun heräsin
Aamupalaksi söin muroja...
... ja vesimelonia, nams!
Tässä välissä vaihdoin tallikamat ja pelasin hetken pikkuveljen kanssa Sly 4 pleikkarilla, ja sitten syötiin grilliruokaa ja sen jälkeen n. klo 14 aikoihin suunnattiin tallille !

Artun über hieno satula...
... ja suitset...
... ja satulahuopa :D
Artun iltamössöt
Arttunuunuu tuli portille vastaan ♥
Ai sulla ei ollukkaan mulle mitään, vaa aloitki kuvailemaan, tylsäää....





Hei etkös oo kvuannu jo tarpeeks, mennään jo...
Mitä? Ai nytkö mennään, jeee!

2 kommenttia: