torstai 20. kesäkuuta 2013

Operaatio kuvien raiskaus


Kuumeisena istun täällä ja katselen eilisen päivän kuvasaldoa, oli kyllä ihan huikea päivä - olo on nytkin ihan huikea, vaikka Arttu ei eilen parhaimmistoa ollutkaan enkä itse ole fyysisesti nyt aivan terve. Mahtava fiilikseni johtuu siitä, että kuulin aivan uskomattoman hyviä uutisia tänään, mutta en kuitenkaan uskalla niitä vielä tänne jakaa, saatte kyllä tietää pikapuoliin! Sen voin kuitenkin sanoa, että yksi suurimmista haaveista on käymässä toteen!

Kävin eilen jo aamupäivästä tallilla ja sain kaverini kuvaamaan. Menin koulua josta ei aluksi meinannut tulla yhtikäs mitään, sillä arttu oli todella nihkeän tuntuinen, suorastaan lahna. Se on nyt yötä-päivää laitumella eikä sitä olisi koulutuuppailut yhtään kiinnostanut. Se ei ollutkaan eilen ollenkaan parhaimmillaan, eli ei tosiaankaan yhtä hyvä, mitä se oli sunnuntaina. Kovalla työnteolla sain sen kuitenkin ja taivuttelulla loppupeleissä ihan hyväksi. Arttu kulki aika paljon matalassa muodossa, enkä saanut sitä kovin ryhdikkääksi. Välillä näin, parempi kuitenkin niin kuin että se kulkisi pää taivaissa!

Tein ihan perus työskentelyä, alkuun taivuttelin sitä paljon ja yritin hakea hyvää tuntumaa suuhun. Otin laukat aika alkuun, sillä Arttu yleensä vertyy silloin hyvin ja on niiden jälkeen paljon eteenpäinpyrkivämpi ja pehmeneekin paremmin suustaan. Sainkin Artun aika hyvin tasaiseksi laukkojen jälkeen, joskin muoto tosiaan jäi aika matalaksi. Siinä on meillä kyllä sellainen parantamisen vara, että sitä muotoa tulisi pyrkiä nostamaan korkeammaksi ja ryhdikkäämmäksi, pitäisi vain uskaltaa itse reilummin ottaa lyhyempi ohja ja pyytää kootummaksi...! Laukkojen jälkeen työskentelin käynti-ravi siirtymiä, ympyröitä, kahdeksikkoa. En viitsinyt tehdä mitään kovin vaativaa helteisen sään vuoksi, joten päädyin ihan perus tuuppailuun. Olisi itseltäkin loppunut kunto kesken. Lopuksi otin keventelyt eteen alas ja Arttu oli siinä vaiheessa tosi hyvä ja herkkä edestä.

Sunnuntaina olisi tarkoitus hypätä, minun piti mennä tänään hyppäämään mutta kuume yllätti, enkä sen vuoksi tietenkään päässyt. Harmittaa kyllä vähän, mutta ei mahda mitään. Toivottavasti nyt en ole koko juhannusta taudissa, ei olisi kovin kivaa! Tässä nyt kuitenkin vielä eilisen kuvasaldoa, toivottavasti jaksoitte lukea tämän jokseenkin pitkän sepustukseni, eikä kuvia toivottavasti ole mielestänne liikaa! :D Nyt täytyy yrittää käydä syömässä jotakin , hyviä jusseja kaikille ♥










Kiva sisäkäden myötäys... :D
Loppukevennykset eteenalas :)
Yhdessä me voidaan tehdä ihan mitä vaan !
On se kyllä niin hieno ♥
Tuitelitui kun toinen on niin sulonen !

2 kommenttia: