maanantai 24. kesäkuuta 2013

Höpöttelyvideo + informationia!



Heimoipäivääterve kaikkii! Kauhee kun oli mustat silmänaluset tossa videolla.... :D Ja nyt ton höpöttelyn lisäksi vielä muutama info-asia.

1. En ota enää vastaan tilausbannereita
Ei vaan yksinkertaisesti riitä aika, eikä inspiraatio. En kuitenkaan kokonaan lopeta niiden tekemistä, vaan tietysti teen aiemmin tilatut työt vielä loppuun. Lisäksi kuka tietää aukeaako banneripaja vielä, sen näkee joskus, nyt se kuitenkin sulkeutuu tältä erää. Mutta minulta voi yhä saada bannereita, onkin suunnitteilla yksi juttu, jonka avulla voit voittaa itsellesi bannerin, mutta siitä lisää sitten myöhemmin ;)

2. Lukijoiden aktiivisuus
Tätä en tietenkään pakota keneltäkään, mutta olisi oikeasti paljon mukavampi postata, kun olisitte aktiivisia ja kertoisitte mielipiteitänne postauksistani. Nyt blogillani taitaa olla 1-2 aktiivista lukijaa, jos kommenttien varaan lasketaan. Kirjoitan tätä blogia oikeasti myös teille joten kertokaa ikinä milloin tahansa jos teillä on jotakin toivepostauksia tai mitä tahansa! Otan aina kaikki sellaiset huomioon, mitä vain teidän iloksenne :) Saisin itsekin ihan oikeasti lisäpuhtia postailemiseen, jos saisin teiltä palautetta.

3. Blogin ulkoasu
Menee uusiksi. Kyllä banneri, oikeastaan varmaan aikapitkälti kokonaan. Sanotaan tässä muutaman päivän aikana yritän saada kokonaan uuden ulkoasun valmiiksi, joten älkää siis ihmetelkö ulkomuodon mahdollista sekavuutta. Lisäksi sivuun tulee ihan erikseen sivut minusta ja Artusta, eli meidän omat infopaget.

Joo nyttei tule enää enempää mieleen, ja toivottavasti tuo ei mennyt ihan kauheasti saarnan tuntuiseksi, se ei kuitenkaan ollut tarkoitus! :D

2 kommenttia: