lauantai 29. kesäkuuta 2013

Arttupainotteinen viikko!

Tällä viikolla on tullut tosiaan ravattua tallilla yhtä vapaapäivää vailla joka päivä ja huomenna olen vielä menossa. Saan kuvaajan tallille, joten sitten saatte ratsastusmateriaalia kuvia- ja videotakin sekä, paljastan todennäköisesti huomenna teille sen jymyuutisen mikä miun piti teille paljastaa, hehheh... ;)
Arttu on ollut tällä viikolla älyttömän hyvä ratsastaa kaikinpuolin, etenkin tänään ja eilen. Tässä pieni viikkokatsaus meidän touhuihin:

Maanantaina: Esteitä, rataa, superArttu :)
Tiistaina: Ilman satulaa kevyesti ravia ja käyntiä (oli yli +30...) ja taivuttelua.
Keskiviikkona: Vapaapäivä !
Torstaina: Koulua, perustyöskentelyä satulan kanssa. Arttu oli alkuun vähän vaikea, mutta parani loppua kohden

Perjantaina: Vähän kevyempi koulutreeni (40 min), tarkoitus saada Arttua ridattua läpi. Tuli lopussa tosi hyväksi ja kantoi itsensä rehellisenä, vaikka alkuun olikin vähän taistelun makua

Tänään, lauantaina: Pidempi koulutreeni (n. 1h) Arttu tuli heti alusta asti tosi hyväksi ja hyväksyi tuntuman, eikä vastustellut. Työstin paljon ravissa ja hain tasaisuutta, siirtymisissä erityistä huomiota ja pyrin pitämään Artun tasaisena myös niissä. Käynti - ravi sekä ravi - käynti siirtymissä Arttu pysyi hyvin tasaisena. Laukannostoissa nosti päätä jonkin verran, mutta tasoittui taas nopeasti etenkin parin noston jälkeen. Super arttu ♥


Siinä oli tällainen ihan lyhyt viikkokatsaus meidän tän viikon reeneistä, ja huomisesta tosiaan tulee sitten vähän isompi postaus. Tässä on vielä vähän maanantain estekuvia, hyppäsin siis tuollaista rataa, ylläolevasta kuvasta näette. Nostin lopuksi vähän korkeuksia niin, että tuo sinivalkoinen pysty oli ehkä 60 cm ja sinikeltainen okseri n.70 cm. Arttu oli aivan innoissaan ja ihan menossa, se oli aivan super hieno, kaikki esteet meni yli ja aika hyvin etäisyydetkin osasin katsoa että tuli hyviä hyppyjä. Kerran tultiin okserille tosi lähelle, juuri sen jälkeen kun olin sen vasta nostanut, ja Arttu otti melkein pysähdyksestä aivan jättiläismäisen loikan jonka seurauksena este mentiin yli sellaisella kokoonpanolla, että istuin roikuin hepan kaulalla. Pysyin kuitenkin kyydissä ja lähestymisen pieleenmeno oli kokonaan oma vika, tuuppasin liikaa ja laskin etäisyyden väärin. Mutta tässä muutamia kuvia esteistä!

Jumppasarja innariväleillä

Okseri, n 70 cm
Rengas erikoseste.

2 kommenttia:

  1. Kivan näköisellä paikalla arttu majailee (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyseinen talli on mukava ja siisti paikka hepoille ja puitteiltaan myös ratsastajille :)

      Poista