keskiviikko 7. elokuuta 2013

Kesä 2013 ja uusi ulkoasu!

Niin se vaan on, että 6 yön päästä se olisi kouluunlähtö aika hollilla. Kamala mihin se loma ihan oikeasti katosi? On ollut ihan mahtava kesä! Siihen on mahtunut pari reissua, paljon Arttuilua, höntsäilyä, hengailua ihanien ihmisten kanssa, uimista, saunomista, sekoilua, aurinkoa, blogia... siitäpä se kesä oikeastaan koostuikin! Nyt alkaa uusi vuodenaika, syksy. Olen kyllä aina tykännyt siitä, siinä on jotakin jännittävää! Ulkoasu onkin muuten muuttunut ja banneri sen mukana - yritin saada vähän enemmän syksyistä tunnelmaa ja toivottavasti nyt onnistuin. On tämä ainakin vähän syksyisempi siihen edelliseen verrattuna! Ja muutosten jälkeen, instagramista minut löytää nimeltä ainuu_. Blogeja voi vielä linkitellä toteutan mahdollisesti ensiviikolla arvostelut ja teen voittajalle tilausbannerin! :)


Eilen tallilla hyppäsin vähän Artulla, vain muutaman hypyn loppuun kun muuten kaverini hyppäsi pienempiä. A oli aivan täpinöissään kun istuin sen selkään ja este korotettiin 80 cm paikkeille. "Mami mennään jo" se röhki puin pieni porsas! Este ylittyi niin hienosti, ja komealla ilmavaralla että kuski oikein yllättyi pienen pollensa ponnistusvoimasta. Nosta se vielä vaikka reiällä! Ja niin sitä nostettiin. Herranjumala kun se on korkea! Ei muuta kuin laukka, ja röhkivä possu matkaan! Yksi... kaksi... kolme... EI MAHDU! Ja jysäytettiin suoraan estettä päin. Hyvin osasi kuski laskea hommansa, ei ollut kaukana mullan maistaminen. Nosta takasin vaan! Ja niin se nostettiin. Uusi yritys. Yksi... kaksi... KOLME! Ja yli mentiin, voimalla ja vauhdilla, lennokkaasti. Hypyn jälkeen oli mahtava fiilis, sillä me mentiin eka yhteinen 95 cm täysin puhtaasti yli! Artussa oli virtaa kuin pienessä kylässä, ja olisin voinut kokeilla vielä metriä, mutta se oli niin mahtava hyppy että päätin jättää siihen hyvän fiiliksen säilyttämiseksi. Metri odottakoon seuraavaan kertaan.

Tulipas tylsä ja melkein kuvaton postaus, mutta välillä näin! Koitan nyt taas saada itseni aktiivisemmaksi taas näiden postausten suhteen, mutta siihen saakka, adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti