torstai 24. toukokuuta 2012

Viikonloppu lähestyy jälleen!

Pahoittelen minun hieman hidasta postailutahtiani, olen pakertanut uuden ulkoasun parissa niin pitkään, että varsinaiset postaukset ovat jääneet enemmän taka-alalle. Tämäkin on vain väliaikainen, kunnes saan tehtyä itseäni miellyttävän bannerin. Olkoon tämä tässä siihen saakka.

Huomenna on ihan tavallinen perjantai ja tämän viikon viimeinen koulupäivä. Ensiviikon viiden päivän jälkeen on lauantain kevätjuhla, jonka jälkeen opiskeluni yläasteella loppuvat. Ajatella, viisi päivää. En usko! Yläaste on mennyt todellakin ohi vain yhdessä hujauksessa, todellakin pelottavan nopeasti! Muistan kun taas ala-asteen vuodet olivat aina tuskaisen hitaita ja viimeisillä luokilla siis nelos, vitos ja kutos vuosiluokalla laskin aina päiviä, viikkoja, kuukausia siihen, kun ala-aste päättyisi. Nyt ei ole tarvinnut laskea, pikemminkin päin vastoin. Välillä olisi tehnyt mieli hieman toppuutella ajanjuoksua. Kaikki on mennyt niin vauhdikkaasti, että ihan silmissä vilisee!

Ensiviikolla meille yhdeksäsluokkalaisille on vielä
luvassa kaikkea hupaisaa - ja einiin hupaisaa. Maanantaina lähdemme tutkimaan kotiseutumme metsiä. Tämä taisi olla biologianopettajamme älyväläys, enkä ole itse kovin aktiivisesti kannattamassa tätä reissua :D Keskiviikkona pidetään pieni juhlatilaisuus, sillä meidät yläasteen vanhimmat potkitaan pois ja se on meidän ihan oma pieni juhla. Alemmat luokat häädetään pois, ja valtaamme koulun muutamaksi tunniksi. Kuulostaa lupaavalta! Torstaina lähdemme seikkaileman kotimaamme suuren suureen pääkaupunkiin, Helsinkiin ja tiedä mitä kaikkea meille on siellä luvassa :)

Olen todella iloinen, sillä lauantaina on luvattu hyvää säätä ja minulle on tiedossa kuvaaja tallille! Minua houkuttaa todella ajatus ihanista pirteistä, värikkäistä ja kesäisistä ratsastuskuvista! Lauantai-ilta menee varmasti niitä muokatessa. Näitä värittömiä postauksia on jatkunut mielestäni jo liian kauan, ja värikäs ihminen kun olen, täytyy blogini saada vähän väriä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti