lauantai 2. kesäkuuta 2012

Uusi aika!

Tänään ilmapiirissä oli aistittavissa riemua ja haikeutta. Viimeinen päivä yläastetta, kevätjuhla. Olin itse aivan itkun partaalla, ja kun pari tuttuani lauloivat kappaleen Ohikiitävää, kyyneleet vain alkoivat valua poskillani. Siitä asti, itkin koko juhlan loppuun saakka. Menin hyvästelemään lähimmät ystäväni ja meidän luokkamme tytöt, ja kaikki itkivät. Hyvästelin myös luokanvalvojani, joka oli yläasteen aikana minulle tärkein opettaja. Häneltä sai hyviä neuvoja ja apua, niin opiskeluun, kuin muihinkin mieltä painaviin asioihin. Heitä kaikkia tulee kova ikävä.

Kaikista haikeinta kuitenkin oli sanoa hyvästit parhaalle ystävälleni. Olemme olleet nyt yhdeksän, itseasiassa kymmenen vuotta samalla luokalla jos esikoulu lasketaan mukaan, ja tässä vaiheessa tiemme erkanevat. Näemme edelleen usein, ja pysymme parhaina ystävinä, mutta emme enää voi naureskella emmekä hölmöillä yhdessä koulussa. Minä jatkan lukioon - hän ammattikouluun. Jos hän sattuisi blogiani vilkaisemaan, haluankin kiittää häntä ihanasta yhteisestä taipaleesta, jonka olemme koulumatkallamme viettäneet! ♥


Minulla on myös muissa yhteyksissä hieman haikeutta ilmassa. Tämä kesä tulee olemaan viimeinen ratsastuskoulussa, ja joudun hyvästelemään Nina-ponin siirtyessäni vuokrahevosen pariin. Tämän takia myös blogini ulkoasu menee lähiaikoina uusiksi. Samoin tapahtuu kirjoitusasulle. Blogiin ryhtyy tulemaan enemmän ratsastusasiaa, kuin vain kerran viikossa sillä käyn useamman kerran viikossa tallilla. Juoni siis muuttuu siinä, että ryhdyn kertomaan enemmän minun ja vuokrahevoseni elämstä. Lisään sille myös uuden välilehden, kunhan saan siitä kuvia ja jos vain saan luvan tänne laittaa. Tämän kesän kirjoitan mahdollisesti kuitenkin vielä myös ratsastuskoulun kiemuroista. Nyt on kuitenkin vielä kokonainen kesä aikaa, täytyy ottaa siitä kaikki irti!


Nyt en halua enää muuta tällä erää sanoa, kuin että oikein mauahtavaa ja hevosten täytteistä lomaa kaikille! Aksu kiittää ja kuittaa :)

2 kommenttia: