maanantai 13. elokuuta 2012

Kivaa!

Heippatihei! Nyt on palailtu kesäloman viimeiseltä reissulta, ja oli todella kiva nähdä pitkästä aikaa kavereita tuolta toiselta suunnalta Suomea! Lomaan mahtui niin paljon kaikenlaista kivaa, hauskaa, hassua, hölmöä, jännittävää, pelottavaa, lapsellista ja vaikka mitä! Ajattelin, että voisin jakaa teillekkin hieman reissun tapahtumia, sillä minulla oli hyvät kuvaajat ja kamera mukana menossa, joten saimmepa näpsittyä oikein kivoja kuvia ja videoitakin reissusta. Ja koska heppatyttöjä olimme kaikki, reissuun kuuluu myös jonkin verran heppailua, ihan vain vieroitusoireiden välttämiseksi ;)

Reissun ohjelma aikatauluineen meni kutakuinkin tähän malliin.

Keskiviikkona: Shoppailua Jumbossa, loppuilta lampaisiin tutustuessa. Voi että, kun olivatkin suloisia otuksia! Tutti, Leidi ja Sessa. Ensiksi mainitut olivat sisaruksia, ja Sessa huomattavasti pienikokoisempi. Kaverini otti videolle temppuja lampaiden kanssa, ja pääosassa kanssani esiintyi juurikin tämä pikkuruinen lammas. Se ei ole ennen kuulemma tehnyt kaikkia temppuja noin reippaasti, ja se halusi näyttää minulle että kyllä minä osaan! Yleensä se kun jää noiden isompien lampaiden varjoon, ja se on muutenkin hieman arempi. Minulle se tosiaan näytti itsestään oikein komeankin puolen!

Suloiset lampaat, Leidi ja Sessa vasemmasta suunnasta.

Torstaina: Kävimme ratsastamassa kaverini Emilian vuokraponin, Vallun. Että olikin hauska tapaus! Poni oli todella suloinen hoitaessa, ja kova nuolemaan! Jo laitumelta hakiessa päästyäni sen luokse, se nuolaisi muutaman kerran kämmentäni ja oli aivan lähdössä. Herttainen. Ikää ponilla on jo hieman reilut 20 vuotta, mutta se on silti erittäin hyvässä ja pirteässä kunnossa. Ponilla on vanhuuttaan aika notko selkä, ja minulle tuntui olevan ihan riittävästi haastetta sen nostamisessa. Kyllä se poni ihan mukavasti sitten myöhemmin tarjosi sitä kaulaakin, kun löysin loppuun sille tietyn "rytmin", poni kun oli aluksi laiskanpulskea... :D


Ratsastuksen jälkeen lähdimme illaksi Linnanmäelle. Riehuimme siellä muutaman tunnin, ja kivaahan se oli. Illalla alkoivat valot syttyä, ja nappasin niistä pari kuvaa. Kivan näköistä oli, harmi vain että huvipuisto suljettiin juuri parhaan valotuksen aikaan. No, ensivuonna uudestaan kuvaamaan :)




Perjantaina: Lähdimme puolen päivän aikaan ratsastamaan Saran ponin Kristan, joka oli oikein kiva tuttavuus. Pääsin myös hyppäämään sen kanssa pientä kavalettia, se kun ei tosiaan ole mikään esteponi. Ponilla oli tosi isot askeleet, mutta älyttömän kivat istua! Alkuun vaikutti hieman tahmealta, eikä laukkaa suostunut nostamaan ollenkaan. Kun sitten monien valmistelujen jälkeen sain laukattua molempiin suuntiin, alkoi ponikin liikkua paljon paremmin eteenpäin. Se tukeutui välillä ihan hyvin tuntumalle, ja oli sellainen letkeän oloinen. Hypätessä sillä riitti kyllä vauhtia, taisi vähän kuumuakkin niin kuitenkin että jarrut löytyivät, kuin vähän muistutteli. Krista on poni, joka esiintyy myös videolla.








Illalla menimme Taiteiden yöhön, nojaa sieltä minulla ei ole mitään materiaalia. Siellä on paljon kaikenlaista ohjelmaa, ja pyörimme siellä jonnekkin puoleen yöhön saakka jolloin saimme kyydin takaisin kotiin. Kaikki kolme yötä tuli nukuttua teltassa. Ulkona oli oikeasti todella kylmä, mutta kyllähän niiden peitto, viltti- ja makuupussi määrien kanssa kelpasi nukkua, ja aamulla olimme kaikki aivan tukehtumaisillamme kuumuuteen! :D

Launtaina: Meillä ei ollut mitään ihmeellistä ohjelmaa tiedossa. Minulle tuli kauhea hinku leikkiä lampaiden kanssa! Siispä kokeilimme hieman temppuja ja hyvinhän ne sujuivat. Niistä näette tarkemmin videolla ja... näette sitten myös minun riemuani :D Loppuaika kului pakkaillessa ja ei kulunut kauaakaan kun oli aika lähteä junalle ja paluumatkalle kotiin.


Tuntuu, että kaikinpuolin reissu oli oikein onnistunut. Tähän on oikeastaan parempi kuin hyvä jättää loma, ja ryhtyä orjentoitumaan tulevaan arkeen. Kesä oli kaikin puolin erittäin onnistunut, ja minulla on tästä kesästä niin hyvä mieli, etten muista olisinko viettänyt näin vauhdikasta ja meneväistä kesää - mutta kuitenkin ehtien myös rentoutua sopivasti. Ihan hyvillä mielin suuntaan uuten opinahjoon nyt alkuviikosta. Loma olisi voinut tosin jatkua pidempääkin, mutta niinhän se on, että kaikki loppuu aikanaan.

Jos joku viisas osaa kertoa minulle kuinka tuon videon kokoa saa muutettua, niin olisin enemmän kuin kiitollinen. Nimittäin tälläinen tumpelo oikein perusblondi kun olen, eihän se minulta onnistu :)




Tässä siis vielä tämä video teille reissun touhuista. Videota ei kannata ottaa vakavasti, vaan se on oikeastaan pelkkää kivaa, joka kuvastaa reissua oikein hyvin. Haluan toivottaa teille kaikille lukijoille oikein hyvää alkavaa syksyä ja arkeen siirtymistä! Ps. 40 lukijan täyttyessä on tiedossa seuraava erikoispostaus!

3 kommenttia:

  1. aksuuu tässä olis uuden blogini osote (: käy tsekkaamassa vaikka onki pahasti kesken!

    www.timanttilinna.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Öhh sun pitää painaa youtubessa siinä videon alla olevaa jaa kohtaa-->upota. Sen jälkeen siihen tulee lukemaan upotuskoodi niin kopioit sun blogitekstiis ( silloin pitää olla siinä hml-tilassa se teksti, muuten valmiissa postauksessa näkyy vaa koodi). Mut hankala selittää

    VastaaPoista