sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Hyppypäivä + banneri

Moikkamoi kaikki pitkästä aikaa! Heppailuheinäkuu on hyvässä vauhdissa ja mukaan on mahtunu vähän muutakin kuten reissu Tuusulassa kavereitteni Emilian ja Saran luona. Kävin ratsastamassa Saran ponin kristan ja sitten käytiin mm lintsillä. Krista on tosi kiva ja toimiva poni ja meillä tuli ihan hyviäkin pätkiä. Oon K:lla jo muutamia kertoja aikasemmin joskus ratsastanukki ja ihan yhtä kivahan se oli nytki :) Keskiviikkona tultii tyttöjen kanssa tänne meillepäin, ja to-la välit menikin tallilla josta sain aika kivasti materiaalia. Este, koulu ja ilman satulaa-kuvia :) tänään aattelin kertoa vähän mein torstain estehyppelyistä!


E + S teki miulle tosi hienon radan, jota tulin aina sovelletusti eri suunnasta ja vähän eri kokoonpanoilla. Arttu oli vähän tahmean oloinen alkuun eikä oikein muistanut pienillä ristikoilla nostella jalkojaan, mutta esteiden noustessa aloin aistia herrassa enemmän intoa. Oli kyllä aika kuuma päivä joka voi olla syynä siihen, ettei A oikein jaksanut samalla tavalla innostua, mitä yleensä. Lopuksi tultiin vielä yksittäisenä sinikeltaista pystyä joka oli lopuksi n. 95 cm. Se ei mennyt kertaakaan ihan puhtaasti, pari kertaa se tultiin ja viimeisellä kerralla oli todella hilkulla, mutta sitten takajalka hipaisi. Laskettiin sitten n. 85 cm ja se tultiin hyvin ja puhtaasti, siihen oli sitten hyvä lopettaa. Arttu oli lopussa aika väsynyt, eikä jaksanut enää niin paljon nostaa jalkojaan esteelle, vaikka se urheasti kuitenkin yritti. Ehkä me joskus vielä se metri yhdessä yli päästään...! Tässä olisi näitä kuvia nyt oikein urakalla teille, kun oli hyvät kuvaajat matkassa! Kaikki kuvat c) Sara & Emilia, ellei toisin mainita!

Whiii 85cm okseri!
95cm! tossa vielä pystyssä, sitten takajalat irrotti ylimmän puomin!

Ainiin, lisäksi sain inspiksen nyt uuteen banneriin, voi olla että vielä muokkaan sitä tai teen kokonaan uuden koska tuo ei aivan täysin miellytä omaa silmääni. En tosin tiedä mitä te lukijat olette mieltä, kommenttia saa laittaa! Huomenna on tulossa sitten pe + la ratsastuskuvat, en niitä tähän samaan postaukseen tunkenut koska olisi tullut kilometrin mittainen postaus :D maltetaan siis huomiseen!

6 kommenttia: