tiistai 27. elokuuta 2013

Blogiarvostelut, tsädäm!

Niinhän siinä taas kävi, että lupasin nämä blogiarvostelut ilmestyväksi jo viikko sitten. Tällä kertaa minulla oli oikeasti hyvä syy, sillä aikataulusta kiinnipitäminen oli miltei mahdotonta! Edellisellä viikolla olen juossut ja höylännyt edestakaisin paikasta A paikan B kautta paikkaan C ja vielä takaisin alkuperäiseen paikkaan A. Koulussa on ollut paljon puurtamista ja eilen illalla ehdin ensimmäistä kertaa oikeasti kunnolla istahtaa koneen ääreen, ja tehdä perusteellisen tsekkauksen tänne bloginkin puolelle! Koulun lisäksi olen tietysti ravannut tallilla jokapäivä, tänään pidän ensimmäistä kertaa oikeasti vapaapäivän kun kaverini kävelytteli Arttua. Sillä on nyt ollut tosi paljon virtaa ratsastaessa, se on paljon miellyttävämpi ratsastaa! Olen saanut siitä ihan erilaista liikettä irti, kuin koskaan aikaisemmin! Samalla muistan koko ajan paremmin kantaa omat käteni ja pitää kulman kyynärpäässä, A on ruvennut hyväksymään oikean tuntuman suuhun ja kulkee nyt ryhdikkäämpänäkin kuin ennen. Hyvä me! Treenailu on siis mielekästä, kun huomaa että ollaan menty eteenpäin :)

Nyt kuitenkin niihin arvosteluihin! Koska linkitettäviä blogeja tuli aika vähän, päätin napata niistä tähän esille mielestäni kaksi parasta. Blogit on valittu ja arvosteltu siis täysin minun mielipiteideni kautta joten kaikilla on oikeus olla erimieltä :) Ja kiitän kaikkia bloginsa linkittäneitä! Tässä nyt kuiteenkin nämä 2 parasta blogia pienen arvostelun kera!


Sunrises in Texas blogia kirjoittelee 17-vuotias Kaisukki, jonka haaveena on ollut vuosi vaihto-oppilaana, ja se on vihdoin toteunut. Blogissa on hieno ulkoasu, paljon hyvälaatuisia kuvia ja selkeä teksti! Suosittelen tutustumaan tähän blogiin! 


Leijonasielu blogia kirjoittaa 14-vuotias Iida tyttö, joka harrastaa ratsastusta ja blogissa vilahtaa välillä myös häivähdys lifestyleä. Tykästyin tähän blogiin, sen siistin ulkoasun ja sommittelun puolesta, sekä tosi ihaniin isoihin ja hyvälaatuisiin kuviin! Tekstit ovat aika mukaansatempaavia ja selviä. Videoitakin on sopivasti. Kannattaa käydä tutustumassa! :) 

Nämä kaksi blogia nousivat mielestäni ylitse muiden, eivätkä ne ole paremmuusjärjestyksessä vaan molemmat ovat tosi kivoja ja ryhdyin itse seuraamaan näistä molempia. Lupasin kuitenkin myös mainita bloggaajan, jolla oli mukavin ja positiivisin kommentti ja palkita hänet vapaa-valintaisella bannerilla.

Kaikkien kommentoijien viestit piristivät, kiitos ihan jokaiselle! On tosi vaikea valita vain yksi ja paras kommentti, koska kaikki olivat niin ihania! Hyvistä kehitysideiosita ja muuten mukavasta kommentista palkitsen bannerilla tällä kertaa Jennan! Kiitos myös kaikille muille kehitysideioista, otan ne kaikki huomioon, ja ensimmäisenä askeleena voisin yrittää juurikin tätä postaustahdin nopeuttamista! :D

Jenna voi ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen aksuuu_96@hotmail.fi ja kertoa siellä ohjeet bannerintekoon! Pakko vielä sanoa, että te olette lukijat aivan ihania! Ilman teitä, ei luultavasti olisi tätä blogiakaan :)

4 kommenttia: